Kategoriler

3 Nisan 2018 Salı

Wolf Girl and Black Prince | Japon Filmi


Kento filmlerini hatmetmeye yemin ettim.Bu da izlediğim dördüncü filmi.

Kento'nun en berbat filmi ödülünü L.DK adlı filmine veriyorum.O kadar berbattı ki post bile yapasım gelmedi.

Saçlarının rengi çok yakışmamış mı sizce de?



Oyuncular


Kento Yamazaki



Fumi Nikaido




Filmin Konusu:Fumi Nikaido lise öğrencisidir.Arkadaşlarına erkek arkadaşıyla ilgili hikayeler anlatmaktadır.Fakat gerçekte Fumi'nin bir erkek arkadaşı yoktur.Fumi'den şüphelenmeye başlayan arkadaşları,Fumi'den erkek arkadaşının resmini göstermesini isterler.Fumi'de yoldan geçen Kento'nun resmini çekip arkadaşlarına gösterir.Lakin şöyle bir sorun vardır;Kento'da Fumi ile aynı okulda okumaktadır.Kento'ya rol yapması için yalvaran Fumi,zamanla Kento'nun sadist karakterine şahit olacaktır.


Film hakkındaki yorumlarım;

  • Şu ana kadar izlediğim en güzel Japon filmi diyebilirim.Konusu itibariyle değil,konusu hariç her şeyi itibariyle.
wolf girl and black prince gif movie ile ilgili görsel sonucu
  • Öncelikle,tema gençlik-romantik.Bilirsiniz Japonlar bu türde bir film çekti mi aptal hareketler kaçınılmaz oluyor.Ama bu filmde öyle saçmalıkların s'si yoktu.
  • Genel Japon filmlerinde olduğu gibi bu filmde mangadan uyarlama.
wolf girl and black prince gif ile ilgili görsel sonucu
  • Çekim açıları öyle hoş,müzikleri öyle güzeldi ki...
  • Filmi sadece izlemekle kalmıyor,Japonya'nın doğal ve estetik güzelliklerine de şahit oluyoruz.
  • Filmde Kobe diye bir yere gidiyorlar.Şehri o kadar çok sevdim ki şuan elimde imkan olsa uçağa atlayıp gideceğim.Yani Japonya'yı tanıtıp,gelme isteği uyandırmak için birebir bir film olmuş.
  • Müzikleri tümüyle yabancıydı.Neden öyle yapmışlar anlamadım ama hepsi güzeldi.
  • Kızımız fotoğrafta pek fotojenik görünmese de filmde çok daha tatlı.
  • Şu oğlanı da ergen filmlerinden kurtaramadılar bir türlü.Çeksene annem şöyle kaliteli bir şeyler.Yok,inadına böyle senaryoları kabul edip bizleri deli etmekten zevk alıyor sanki.
wolf girl and black prince gif movie ile ilgili görsel sonucu
  • Bu filmle birlikte Koreliler ile Japonların çekim farklarını net bir şekilde görmüş oldum.Mesela Koreliler genelde yakın yüz çekimi tercih edip,oyuncunun kusursuzluğunu göstermek isterken Japonlar daha çok uzak çekimi tercih ediyor.Diyaloglar arasında bile bazen uzak çekim tarzı kullanılıyor.
  • Film klasik ergen liseli aşklarını anlatsa da,nedense izlenmeli diye düşünüyorum.Sizlere görsel bir ziyafet sunuluyor çünkü.
  • Japonların mütevazi olduğunu sanırdım.Gerçekten bütün okulları bu kadar gösterişli mi yoksa sadece filme özel güzel bir okul mu seçilmiş,merak ettim.


Bir dahaki Kento filmini ne zaman izlerim,söylemek güç.Gene de çoğunu bitirmeye çalışacağım.

Adios!

4 yorum:

  1. Aynen oglan hep mi ayni dogrultuda filmlerde olur 😁.ızledim bu filmi eğlenceli cerezlik bisiler arayanlara duyurulur😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çerezlik olarak izlenebilir :)
      Neden sürekli böyle filmlerde oynuyor anlayabilmiş değilim hala.

      Sil
  2. çook güzel bir filmdi bence de. yalnız işin komiği, ben de kento hep ergen okullu filmlerinde oynasın, hiç büyümesin, hiç ağır höm höm filmlerde oynamasın istiyorum. onu hep böyle bıcır bıcır aşk filmlerinde izleyesim var^^ canım kento hihi^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk filmlerinde oynasın,ben de onu daha çok romantik filmlerde görmek istiyorum ama Japonların lise konulu filmleri biraz değişik oluyor,biliyorsun :) O yüzden bu tür filmlerde oynamasın istiyorum artık.
      Kento'cum bir tane ^^

      Sil