Kategoriler

14 Nisan 2018 Cumartesi

Why Secretary Kim Konusu


Önce baktım Park Seo Joon var. ''Gel gülüm biz de seni özlemiştik.'' dedim.Sonra yanında Park Min Young'u gördüm.Herhalde dedim,yanlış gördüm.

Araştırdıktan sonra ise şizofren olmadığıma emin oldum.

Şu ikiliye bi' bakar mısınız?Bu ikili ne güzel ikili böyle?

Park Seo Joon artık Lee Byung Hun kadar değerli Kore'de.Dream High 2'de oynayan o çaylak oyuncu ne ara Park Min Young'un yanında başrol oluverdi?Ne ara bu kadar yükseldi?

Park Seo Joon'u en son Fight My Way dizisiyle izlemiştik.Sonra doyamamış bir daha izlemiştik.Kim Ji Won ile çok güzel bir çift olmuşlar hatta En İyi Çift Ödülü'nü bile kazanmışlardı.

2018'de So Ji Sub ile So Ye Jin'in yeni filmi Be With You'ya konuk oyuncu olarak katılan ünlü aktör,bu sene uzun bir süre dinlendi ve yeni dizisi Why Secretary Kim ile ekranlara geri döndü.

2017'de birçok ödülü silip süpürmüştü Park Seo Joon.Mükemmel Erkek Oyuncu Ödülü (Fight For My Way - KBS Drama Ödülleri),Muhteşemlik Ödülü (Asia Artist Awards),En İyi Yıldız Ödülü (Asia Artist Awards) aldığı ödüllerden sadece birkaçı.

Park Min Young'un son draması Queen for Seven Days'i izlemedim.Protect the Boss ile kendini ön plana çıkaran Yeon Woo Jin ile başrolü paylaşmıştı bu dizide.

Park Min Young'u severim.Güzel hatun.Sevmediğim tek şeyi burnudur.Fazla yapmacık duruyor.

Aradan kaç yıl geçmesine rağmen Park Min Young'u en çok Ji Chang Wook ile yakıştırırım hala.Bakalım bu diziden sonra fikrim değişecek mi?

Diğer oyuncular ise 2PM'den Chansung,



ve Two World'den hatırladığımız Lee Tae Hwan.



Dizinin Konusu:Park Seo Joon bir şirketin başkan yardımcısı,Park Min Young ise onun sekreteri rolünde oynayacak.Park Min Young işini en iyi şekilde yapan bir sekreter ve çalışandır.Park Seo Joon ise narsist kişiliğe sahip bir karakterdir.Dizi bu ikisinin aşkını konu alacaktır.

Lee Tae Hwan'ı Park Seo Joon'un abisi rolünde göreceğiz.Kitapları çok satan ünlü bir yazarı oynayacak olan Lee Tae Hwan Park Min Young'dan hoşlanacak bir diğer karakter aynı zamanda.

Chansung ise Park Seo Joon'un ailesine ait bir şirketin çalışanı olarak karşımıza çıkacak.

Karakterlerin konumları itibariyle dizi bana biraz She Was Pretty'i anımsatsa da ortaya nasıl bir şey çıkacak deli gibi merak ediyorum.

tvN'de Haziran ayı gibi yayımlanmaya başlayacak dizimize ilgi şimdiden büyük.

Siz dizi ve oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not:Konu Güney Kore Sineması'ndan alıntıdır.

4 yorum: