Kategoriler

13 Nisan 2018 Cuma

Super Junior 'Lo Siento | Geri Dönüş


SM Entertainment'in uzun yıllardır korumaya aldığı tek grup olan Super Junior 8.albümleri Replay ile geri dönüş yaptı.

Albümde yer alan 'Lo Siento'ya klip çekme kararı alan grup,klibin tamamını dün yayınladı.


Grup üyelerinin bir kısmı askerden dönerken,bir kısmı da daha yeni askere gitti.Ama uzun zaman sonra Super Junior'dan beklediğimiz Mv geldi ve hayranlarını sevince boğdu.

Leslie Grace ile düet yaptıkları klipte klasik SM tarzı renkli arka planlar-kıyafetler ve yine klasik Super Junior tarzı her erkeğin asıldığı bir tane güzel kızımız var.

Lo Siento İspanyolca da 'Üzgünüm.' anlamına geliyor.Şarkının ritmi ve mv'si bakımından nerede niçin üzülüyorlar çok anlamış değilim ama neyse...

Ünlü bir isimle düet yapmak iyi hoş ama bilmiyorum;şarkıda çok büyük bir kültür ve ses tonu çatışması var.Leslie Grace'in ses tonu bizimkilere hiç gitmezken bir yandan da hem Korece hem İspanyolca hem İngilizce şarkı sözlerinin olmasını neye yormak gerekir bilemiyorum.

Ve şunu anladım ki çekik gözlü birinin yanına çekik gözlü insandan başka kimse yakışmıyor.Irkçılık gibi algılanmasın,sadece kliplerden ve dizilerden bahsediyorum.Önceden batılı bir insanı oynatmaya çok meraklılardı lakin sonradan anladılar ne kadar garip bir duruma sebebiyet verdiğini.


Heechul ile ilgili netizenlerin merak ettiği küçük bir nüans var ki o da şu:Uyumlu olmayan teaser fotoğrafı.

Diğer üyeler önceki albümü Play'in teaser fotoğraflarıyla benzer fotoğraflar yayınlarken bir tek Heechul'un fotoğrafı farklı.Bakınız:







Bence bunun iki sebebi var.Birincisi SM Super Junior'u gündemde tutmak ve haberlere başlık olmak amaçlı bunu bilinçli olarak yaptı.İkincisi Heechul'un verdiği benzer poz beğenilmedi ve bu fotoğrafın kullanılmasına karar verildi.Bence birinci ihtimal daha yüksek.

Hepsini özlemişim ama Yesung'u daha çok özlemişim.Saçları da ayrı bir yakışmış.


Siz şarkıyı ve klibi nasıl buldunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder